Médiatári szolgáltatások

Ügyfélszolgálat: Márczé Brigitta
Tárvezető: Szlaukó Katalin
tel/fax: 394-1022, 394-1018/113 mellék (médiatár)

A MaNDA és Filmintézet médiatári megtekintő állománya az intézmény tulajdonában lévő filmek másolataiból, köteles példányokból és vásárolt műsoros VHS kazettákból illetve DVD lemezekből áll.

Hordozókat nem áll módunkban kölcsönözni, az állományt kutatási célból a MaNDA és Filmintézet video-megtekintőjében, helyben lehet használni.

Magánszemélyek és intézmények írásban benyújtott levél (marcze.brigitta@mandarchiv.hu) útján jelezhetik igényüket a médiatár állományának használatára.

A kérelemnek tartalmaznia kell:
• magánszemély esetén a kérelmező nevét, értesítési címet (e-mail)
• cég esetén: cégszerű aláírást, pontos címet, e-mailt, telefonszámot
• a szolgáltatás tervezett időpontját, a látogatók számát
• a megtekinteni kívánt anyagok tételes felsorolását (cím, eredeti cím, rendező, gyártási év)
• kérjük, hogy a levél tárgyában a „megtekintési kérelem a médiatár felé” szerepeljen
 
A levél beérkezésétől számított két munkanapon belül e-mail-ben értesítjük a megrendelőt a megtekintés lehetséges időpontjairól, illetve a megtekintési kérelemben felsorolt anyagok hozzáférhetőségéről.
 
A megtekintő helység munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között használható, a terem maximális befogadóképessége 3 kutatóhely (1+1+2 fő).

A videó/DVD-megtekintés díja – a 2014.09.01-én érvényes szolgáltatási árjegyzék szerint: 600 Ft + ÁFA / óra, megkezdett fél órákat számlázunk. A díj független a látogatók számától.

A használati díjat a megtekintés napján, a szolgáltatás igénybevétele után kell rendezni Márczé Brigittánál. Fizetési mód: készpénz.

A terem berendezési tárgyai és készülékei épségéért, az átvett kazettákért a szolgáltatás igénybevevője anyagi és kártérítési felelősséggel tartozik.

Kép- és/vagy hangfelvételre alkalmas eszközt a megtekintőbe bevinni – a szerzői jogok védelme érdekében – tilos.

• Publikálva: 2014.09.22. 13:14